Viron reissu tehtiin Tartun kansainväliseen näyttelyyn 7-8.11-10. Matkaan lähdettiin perjantaina. Matkassa oli kolme autoa, minun kyydissä  oli Suvi-Leena Hugon kanssa. Minulta oli mukana Hippu joka oli ilmoitettu näyttelyyn, sekä Pöpi oli turistina.

Perjantai iltana saavuimme Rehe hotelliin, joka oli aivan täys koiranäyttelyporukkaa. Siellä oli monta bussillista näyttelyporukkaa niin suomesta kuin venäjältäkin.

Lauantai oli ensimmäinen näyttelypäivä. Tuomarina oli Jorge Nallem. Kehässä oli neljä hiilukkaa: Hippu ja Myntti, uroksissa Hugo ja Paddy. Lauantaina Myntti oli ROP ja Hugo VSP, molemmista Viron valiot, Hippu ERI PN2 ja Paddy ERI PU2.

Sunnuntaina kehässä oli 3 heeleriä kun Myntti ei enään tullut. Hugo oli ROP ja Hippu VSP, Hipusta ja Paddystä tuli myös Viron valiot.

Hipun lauantaisen arvostelun voit lukea täältä. Sunnuntainen arvostelu oli venäjän (?) kielinen joten sitä ei ole kirjoitettu tuonne " Hipun näyttelyarvostelut " osioon. Sen kyllä suomensi minulle joku näyttelyn henkilökunnasta, mutta ei tullut kirjoitettua sitä paperille. Ainut mikä siintä jäi minulle mieleen oli " hyvä purenta, kaikki hampaat " ( tosin yksi etuhammas Hipulta puuttuu)  ,     " vapaat liikkeet " ja " hyvin esitetty " . Tuo varsinkin lämmitti mieltäni kun meidän esiintyminen on ollut aina vähän sitä sun tätä.

Näyttelyhallissa oli todella ahdasta ja kaikki niin katsojat kuin koirineen saapujat kulkivat yhdestä samasta ovesta niin jonot oli melkoiset. Onneksi pienet koirat voi kaapata kainaloon. Pöpi oli todella reipas näyttelyhallissa. Kaikkia koiria, oli ne sitten isoja tai pieniä, se olisi halunnut tehdä tuttavuutta häntä vispaten.

Kamera oli kyllä mukana, mutta näyttelystä ei tullut otettua yhtään kuvaa. Hotellihuoneesta ja laivalta otin pari kun Hugo ja Pöpi leikkivät. Ne leikkivätkin koko rahan edestä. Pöpi varsinainen Durasel pupu oli niin vauhti päällä ettei meinannut malttaa rauhottua ekana yönä.

Hotellihuoneessa Pöpi ja Hugo