Pitkään on ollut hiljaista täällä blogissa, kirjoituksia ei viime kevään jälkeen ole tullut. Laiskuus iskenyt ! Kaikenlaista on kuitenkin puuhailtu koirarintamalla. Ollaan oltu heeler leirillä, paimentamassa, erkkarissa ja Kaakkois-Suomen heelerlenkeillä ja mejä harkoissa ja kisoissa.

Natta ja Jill täyttivät viime kesänä 11 vuotta ja hyvin jakselevat . Loppukesästä Jilliltä poistettiin patti takajalan päältä ja se oli hieman riski leikkaus, mutta pakko tehdä. Jillin sydän on jo hieman huonossa kunnossa ja nukuttaminen oli riski. Onneksi siitä selvittiin.

Nyt ollaan nautittu kauniista talvesta ja lenkkeilty kovasti. Tosin oikein kovilla pakkasilla lenkit on täytynyt olla hieman lyhyempiä. Hyvin se Hippukin on pakkasessa pärjännyt, takki päällä ja koko ajan liikkeessä/ juossut Natan ja Jillin kanssa. Metsässä on ollut todella kaunista. Kari on ajanut moottorikelkalla lenkit metsään, mitä pitkin on ollut mukava kävellä.

Ja onhan meillä nyt muutenkin jännät ajat menossa, Hippu on astutettu Hugolla ( Animalcompaniets Nalle Cowboy). Huomenna mennäään ultraan ja jos pentusia on tulossa, kirjoittelen aiheesta lisää. Peukut pystyyn! 

Olen vähän uusinut blogin ulkonäköä ja teen koirille omat tietosivut. Valmiin blogipohjan otin täältä.