Syksy on jo melko pitkällä, enkä ole vähään aikaan kirjoitellut. Kaikkea mukavaa on tässä syksyn aikana tapahtunut.

Vähän sen jälkeen kun koulut olivat alkaneet saimme taas heeler seuraa Lahdesta. Tällä kertaa Merja tuli käymään Hertan ja Saimin kanssa. Saimilla oli silloin ikää noin 4,5 kk. Päivä oli aurinkoinen ja kierreltiin tossa meidän pellolla. Merja oli ottanut muutamia agility esteitä mukaan ja ne kasattiin meidän pihalle että Hippu saisi niitä koittaa. Siinä oli perusesteitä, putki ja kepit. Ihan kivasi meni ja Hippu tykkäsi. Ollaan joskus arkitottis ryhmässä niitä harjoiteltu.

Hertta heelerillä oli ihan omat jutut. Hertta ihastui meidän pihalla olevaan " lätäkköön " eli kalliossa kuoppa mihin kerääntyy sadevesiä. Siellä Hertta jaksoi puljata ja metsästään keppiä lammikosta. Harmi ettei tullut otettua kuvaa. Sama lammikko on meidän koirien suosiossa kuumilla keleillä.

1958139.jpg

Kuvassa kaikki kolme ojassa.

Syyskuussa oltiin päivän mejä reissussa Rymättylässä, heeler yhdistyksen järjestämä juttu. Matka oli pitkä, 4 tuntia suuntaansa. Lahdesta otin kyytin Kristan ja Siiri heelerin. Ilma oli melkein koko päivän hyvä, ihan lopussa alkoi vasta tihuttamaan. Hyvin Hippu meni jäljet. Viimeistä vaikeutettiin vetämällä kuollutta kania jäljen yli. Pupun tuoksu oli Hipusta ihana ja pasmat meinasi mennä sekaisin, mutta jäljelle päästiin takaisin.

Oli kiva nähdä muita heeleitä omistajineen. Kamerakin oli mukana, mutta...autossa koko ajan, joten kuvia siltä reissulta ei ole.

Elokuussa kuvautin Hipun lonkat, kyynärät ja lannerangan Lahden eläinlääkäriasemalla. Kuukausi meni kun tulokset tuli kennelliitosta: lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja lanneranka ok ( sitä ei lähetetty kennelliittoon). Tuloksiin olen erittäin tyytyväinen.